Termeni si conditii generale de utilizare a site-ului seficho.com

PENTRU O MAI BUNA INTELEGERE SI CLARITATE A TERMENILOR SI CONDITIILOR:

“Site” inseamna in continuare site-ul de internet https://seficho.com/ si toate subdomeniile acestuia.
“Administrator” se refera la persoana sau echipa care se ocupa de administrarea Site-ului.
“Produs” inseamna orice serviciu oferit pe Site contra cost si / sau orice modul sau componenta a acestuia.
“Review” componenta a Site-ului ce reprezinta parerea proprie si personala a Utilizatorului care a intrat in contact sau a beneficiat de serviciile unei societati comerciale inregistrata pe Site.
“Client” inseamna orice persoana juridica care are creat un cont pe Site si cel putin o pagina a societatii / societatilor pe care o / le reprezinta.
“Utilizator” inseamna orice persoana care viziteaza sau acceseaza Site-ul si care isi creaza un cont pe Site sau care doreste  sa utilizeze in orice mod sau utilizeaza review-urile Utilizatorilor.

Neacceptarea acestor Termeni si/sau Conditii sau a oricarei prevederi din cuprinsul lor, dupa cum sunt formulate in prezentul act, atrage obligatia Utilizatorului de a inceta de indata accesarea si vizitarea Site-ului. Accesarea si vizitarea in continuare a Site-ului, a oricarei pagini din acesta, precum si a oricarei componente a acestuia constituie acceptul in intregime si neconditionat a Termenilor si Conditiilor si a oricarei prevederi cuprinse in acestea.

Prin inregistrare, Utilizatorul accepta in intregime si neconditionat prevederile acestor Termeni si Conditii si intelege sa utilizeze Site-ul in stricta conformitate cu acestia. Utilizatorii care au un cont creat pe Site, inteleg si accepta ca utilizarea in continuare a contului lor, precum si orice accesare / vizitare a Site-ului, a oricarei pagini din acesta sau utilizarea Produsului constituie o acceptare in intregime si neconditionata a termenilor si Conditiilor.

TERMENI GENERALI

Va rugam sa cititi urmatorii termeni de utlizare cu privire la folosirea de catre dumneavoastra a acestui site precum si a site-urilor existente sub acest brand. Ne rezervam dreptul de a modifica acesti termeni in orice moment, fara un anunt prealabil astfel ca va rugam sa verificati periodic aceasta pagina pentru a observa eventualele modificari. Prin utilizarea acestor site-uri dupa ce au fost aduse modificari ale acestor termeni, va manifestati acordul cu privire la modificarile efectuate, indiferent daca le-ati examinat sau nu si indifferent daca ati primit sau nu o notificare cu privire la ele. Daca, in orice moment alegeti sa nu acceptati acesti termeni de utilizare, va rugam sa nu folositi acest site sau oricare dintre site-urile noastre.

Administratorul Site-ului are dreptul de a modifica oricand si in orice mod, oricare dintre prevederile din Termeni si Conditii sau Termenii si Conditiile in intregime, fara nici o notificare prealabila si fara a fi obligat sa indeplineasca vreo alta formalitate fata de Utilizatori. Orice modificare va fi considerata ca fiind acceptata deplin si neconditionat de catre oricare dintre Utilizatori prin simpla utilizare sau accesare a oricarei facilitati oferite de Site sau de Serviciu, ori prin accesarea Site-ului, intervenite oricand dupa operarea modificarii, iar neacceptarea oricarei modificari atrage obligatia respectivului Utilizator de a inceta de indata accesarea Site-ului si / sau utilizarea in orice mod a Produsului.

PROPRIETARII SI COLECTORII DE INFORMATII

Acesti termeni de utilizare se aplica utilizarii de catre dvs. a tuturor Site-urilor si serviciilor detinute sau operate de seficho.com (colectiv „noi”, „noi”, „al nostru”, „noastre”), inclusiv si orice alt site pe care le-am detinut sau operat.

RESTRICTII

Continutul postat pe Site-urile noastre este protejat prin legea drepturilor de autor si de legile marcii comerciale si este proprietatea proprietarilor site-ului. Dvs. nu puteti schimba, modifica, sterge, afisa, transmite, adapta, exploata, sau copia pentru distribuire sau vanzare orice informatii, materiale, marci comerciale, drepturi de autor, in orice scop sau pe alte site-uri. Dvs. trebuie sa obtineti permisiunea scrisa de la noi sau de orice alta entitate care detine proprietatea intelectuala pe site-urile noastre inainte de a putea publica, distribui, afisa, sau exploata comercial orice material de pe site-uri. Prin utilizarea Site-urilor, sunteti de acord sa respectati toate notificarile privind drepturile de autor sau alte restrictii postate.

Continutul si elementele de grafica ale Site-ului, inclusiv, dar fara a se limita la acestea, intreg continutul in format text si orice alt material, transmis sub orice forma de si catre Utilizatori (prin vizualizare directa pe Site, prin newslettere sau prin orice alte materiale legate direct sau indirect de Site) apartin Administratorului Site-ului si partenerilor sai si reprezinta continutul Site-ului. Prin derogare de la prevederea precedenta, nu apartin Administratorului Site-ului sau partenerilor sai acele materiale pentru care pe Site s-a indicat un alt titular de drepturi, ori un alt detinator sau o alta sursa, si nici opiniile si / sau comentariile de orice fel exprimate de Utilizatorii Site-ului fata de materialele de orice fel postate pe Site sau fata de Continutul Site-ului in general.

In cazurile in care Continutul Site-ului, indiferent de zona in care se afla in Site si indiferent de tip, este preluat de Administratorului Site-ului de la alti producatori / emitenti de continut sau materiale in fomat text, imagine, grafica, secvente video, dar fara a se limita la acestea, o asemenea preluare se realizeaza cu respectarea prevederilor legale si regulilor incidente in asemenea cazuri.

Utilizatorii inteleg si accepta ca Administratorul Site-ului este exonerat de orice raspundere privind materialele, datele si informatiile, dar fara a se limita la acestea, preluate de la orice surse oficiale, inclusiv cele care au fost publicate avand scopul si caracterul de “comunicate de presa”. Utilizatorii inteleg si accepta ca toate informatiile, datele, materialele postate pe Site au doar un caracter informativ si orientativ, si ca Administratorul Site-ului nu poate fi tras la raspundere in niciun caz si in niciun mod pentru veridicitatea si validitatea Continutului Site-ului, sau pentru orice efect juridic decurgand din utilizarea acestuia.

Utilizatorii se obliga sa respecte toate drepturile de autor si drepturile conexe acestuia si orice alte drepturi de proprietate intelectuala pe care Adminstratorul Site-ului si partenerii sai le detin asupra / in legatura cu Site-ul, Continutul acestuia, Serviciul, orice modul sau componenenta a acestora sau in legatura cu utilizarea acestora. Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii a vreuneia din prevederile de mai sus in orice masura, vor putea fi trasi la raspundere fata de autorii / proprietarii Continutului Site-ului.

Continutul Site-ului, indiferent de zona in care se afla in Site si indiferent de tip, poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale, definite potrivit prezentului document ca fiind scopuri pur necomerciale, fara nicio intentie directa ori indirecta privind obtinerea de profituri sau castiguri de orice fel dintr-o asemenea utilizare. Orice utilizare de continut de catre terte persoane in orice alte scopuri decat cele personale se poate face numai cu acordul scris, expres si prealabil al Administratorului Site-ului.

Este interzisa copierea, preluarea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia totala sau partiala, integrala sau modificata a continutului acestui Site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in orice alte scopuri decat cele personale; Administratorul Site-ului isi rezerva dreptul de a actiona in instanta orice persoana si / sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai sus.

Cererile de utilizare a continutului Site-ului in orice scopuri decat cele personale pot fi trimise la adresa : contulmeu@seficho.com sau prin oricare dintre modalitatile indicate la pagina de Contact a Site-ului.

Orice persoane care expediaza in orice mod informatii ori materiale catre Site isi asuma obligatia de a nu prejudicia in nici un mod drepturile de autor pe care o terta persoana le-ar putea invoca in legatura cu materialele si informatiile transmise in orice mod catre Site, iar persoanele care expediaza in orice mod informatii ori materiale inteleg si accepta ca incalcarea in orice mod a acestei obligatii nu poate angaja in niciun mod raspunderea Administratorului Site-ului, ci numai raspunderea persoanelor respective.

Utilizatorii care expediaza in orice mod informatii ori materiale catre Site sunt de acord sa cedeze exclusiv, pe termen nelimitat si pe toate teritoriile, in momentul trimiterii acestora catre Administratorul Site-ului, toate drepturile de utilizare, adaptare, modificare si/sau retransmitere a continutului cu care contribuie sau posteaza pe Site. Administratorul Site-ului nu poate fi considerat responsabil pentru eventualele prejudicii cauzate de continutul postat pe Site de catre orice persoana, indiferent din ce sectiune, serviciu sau facilitate face parte respectivul continut.

Este strict interzisa postarea pe Site a oricarui continut, incluzand materiale, comentarii, imagini, secvente video, dar fara a se limita la acestea, care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricarora din prevederile Termenilor si Conditiilor, Administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului Utilizatorului la orice Serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut expediat de Utilizator in vederea postarii catre Site ori pentru modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului Utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorii inteleg si accepta ca Site-ul le ofera doar o platforma de comunicare si ca doar ei singuri raspund pentru orice materiale, date si informatii postate pe Site indiferent de forma si partea in care apar (de exemplu blog, avatar, comentarii etc., dar fara a se limita la acestea) si pentru orice efecte juridice si / sau comerciale derivand din acestea.

LINK-URI

Utilizatorii inteleg si accepta ca Site-ul poate contine legaturi sau trimiteri catre site-urile Clientilor care folosesc Produsul Site-ului.

Administratorul Site-ului este absolvit de orice raspundere in ceea ce priveste continutul sau opiniile exprimate pe toate site-urile de internet mai sus mentionate, precum si corectitudinea si exactitatea acestora, iar Utilizatorii inteleg si accepta ca aceste site-uri de internet nu sunt monitorizate, controlate sau verificate in orice mod de catre Administratorul Site-ului. Includerea unei legaturi sau trimiteri catre alte site-uri de internet nu implica aprobarea in vreun fel a acestora de catre Administratorul Site-ului. In momentul in care Utilizatorii acceseaza aceste site-uri de internet, ei o fac pe riscul lor, cunoscand ca utilizarea serviciilor oferite de aceste site-uri este supusa conditiilor stabilite de administratorii acestor site-uri.

PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Administratorul Site-ului va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de Utilizatori. Va informam ca datele personale pe care Utilizatorii le furnizeaza Administratorului Site-ului sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime a Serviciului. Utilizatorii inteleg si accepta ca datele personale pe care le furnizeaza sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime de catre Administratorului Site-ului a serviciilor pe internet, a serviciilor de reclama, marketing si publicitate, statistica, si/sau furnizare bunuri si servicii.

REVIEW

Trebuie sa va inregistrati in conformitate cu instructiunile pe care le veti gasi pe Site in scopul de a contribui la orice review. Este interzisa trimiterea oricarui utilizator al oricarui site din propritate sau personalului nostru, orice material care este abuziv, vulgar, amenintator, hartuitor, calomnios, defaimator, obscen, care invadeaza intimitatea unei persoane, care incalca orice drepturi de proprietate intelectuala sau alte tipuri de proprietate, sau care ar incalca orice lege. Nu este permisa  utilizarea discutilor intr-o maniera comerciala. Este interzisa postarea materialelor care solicita fonduri, sau care fac publicitate sau solicita bunuri sau servicii. Este interzisa postarea de materiale cunoscute a fi false. Este interzisa postarea sau transmiterea oricarui material software sau de alta natura care contine un virus sau alte componente daunatoare. Noi nu suntem responsabili pentru materialul care apare in orice review pe Site, cu exceptia materialelor semnate de unul din reprezentantii nostri care isi declina identitatea. Noi nu suntem responsabili pentru materialele postate de catre utilizatori, screening-ul pentru calomnie, obscenitate, invadarea vietii private, a incalcarii dreptului de autor sau marca comerciala, sau pentru orice alt motiv. Noi pastram, totusi, dreptul de a modifica sau elimina review-uri, mesaje sau alte materiale pe care noi, la discretia noastra, le considerarem ca fiind inacceptabile, ofensatoare, abuzive, defaimatoare, obscene, vechi, sau altfel. Ne rezervam de asemenea dreptul de a edita materiale pentru orice alt motiv. Indiferent daca vom modifica sau elimina astfel de material sau nu, utilizatorul ramane singurul responsabil pentru continutul mesajelor sau postarilor sale. Prin postarea de review-uri pe Site, noi si Clientii Site-ului sau societatile relevante afiliate la nivel mondial, castiga dreptul de a folosi review-urile, intrebarile, comentariile, si postarile, in original sau editate, in cadrul programelor de televiziune, carti, articole, comentarii, sau in orice alt mediu cunoscut acum sau mai tarziu dezvoltat. Puteti, de asemenea garanta ca detineti sau controlati in alt mod toate drepturile pentru continutul pe care l-ati postat ca si postare publica si ca folosirea unui astfel de continut de catre noi nu va incalca drepturile oricarei parti terte. In plus, garantati ca „drepturile morale” din materialele postate au fost ridicate. Nu este nicio despagubire pentru orice materiale care pot fi postate pe Site.

POLITICA ANTISPAM

 Confidentialitatea datelor private
Administratorul Site-ului nu va divulga, vinde sau inchiria informatii personale ale utilizatorilor, decat in cazul in care cererea se face de o instanta de judecata, sau institutie abilitata in conditiile legii. Toate informatiile colectate sunt utilizate doar in scopul de a facilita comunicatia cu utilizatorul.

 Cum puteti sa nu mai primiti e-mail de la noi?
Fiecare e-mail trimis contine un link de dezabonare, acesta fiind o cale automata de a nu mai primi mesaje de la noi.
Fiecare cerere de dezabonare se proceseaza imediat.

 Angajamentul nostru
Seficho.com este impotriva trimiterii de spam.

 Definitia termenului de spam (conform Mail Abuse Prevention System)
Un mesaj electronic este considerat spam daca:
1) datele si identitate ale destinatarului precum si continutul sunt irelevante pentru ca mesajul este in mod egal aplicabil mai multor potentiali beneficiari, si
2) beneficiarul nu a acordat verificabil deliberat, explicit si inca-revocabil permisiunea ca acestea sa fie trimise, si
3) transmiterea si receptionarea mesajului de catre destinatar se face pentru a da un beneficiu disproportionat expeditorului.

De asemenea, cosideram spam orice mesaj ilicit si ilegal.

 

LIMITAREA RASPUNDERII

Administratorul Site-ului nu isi asuma obligatia si nu garanteaza implicit sau expres pentru continutul de orice fel al Site-ului, sau pentru intreg continutul oferit de catre Utilizatori. Administratorul Site-ului va face toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratetea si increderea in Site si va incerca sa corecteze erorile si omisiunile cat mai repede posibil.

Administratorul Site-ului nu ofera niciun fel de garantii sau raspundere pentru Continutul Site-ului si in nicio situatie nu poate fi facut raspunzator pentru nicio pierdere sau prejudiciu ce ar putea rezulta din utilizarea oricarei parte, secventa, modul al Continutului de pe Site sau din imposibilitatea utilizarii acestuia, indiferent de cauza acesteia, ori din interpretarea eronata a oricaror prevederi ale Continutului Site-ului.

Utilizatorii inteleg si accepta ca furnizarea Produsului poate fi afectata de anumite conditii obiective, precum si ca orice servicii oferite prin intermediul Site-ului sunt oferite potrivit principiului “asa cum sunt”, “asa cum sunt disponibile”, iar Clientii folosesc aceste Produse pe riscul lor. In consecinta, Administratorul Site-ului nu poate fi tras la raspundere nici cu privire la orice informatii si date din Continutul Site-ului, inclusiv dar nu numai cele privind textul, imaginile, secventele video, avatarurile, blogurile, sau orice alta activitate legata de utilizarea, precum si niciun alt efect juridic derivand din acestea.

Utilizatorii inteleg si accepta ca Administratorul Site-ului este absolvit de orice raspundere in eventualitatea producerii oricarei opriri, intreruperi, ingreunari, disfunctionalitati sau erori in functionarea Site-ului, in situatia unei erori tehnice de orice fel sau oricaror erori in furnizarea Produsului, precum si in orice situatie in care nu ar dovedi cert ca orice erori sau probleme de natura tehnica din cele mentionate mai sus se datoreaza in mod direct si exclusiv culpei grave a Administratorului Site-ului.

In mod expres, Utilizatorii inteleg si accepta ca Administratorul Site-ului este absolvit de orice raspundere pentru orice fel de daune directe, indirecte, incluzand dar fara a se limita la pierderi de profit, vad comercial sau alte pierderi intangibile, rezultate din utilizarea Serviciului sau orice alt aspect in legatura cu Serviciul precum si din utilizarea Continutului Site-ului in orice mod sau orice efecte juridice derivand din aceasta.

Utilizatorii si Clientii inteleg si accepta ca Administratorul Site-ului este absolvit de orice raspundere pentru mesajele publicitare postate pe Site sau prin intermediul Produsului, precum si pentru bunurile sau serviciile furnizate de catre autorii acestor mesaje publicitare.

In cazurile de forta majora Administratorul Site-ului si / sau operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai, sunt exonerati total de raspundere. Cazurile de forta majora includ, dar nu se limiteaza la acestea, erori de functionare ale echipamentului tehnic al Administratorului Site-ului, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, atacurile informatice de orice fel si interferarea cu programe informatice malitioase, accesul neautorizat in sistemele Site-ului, erorile de operare, greva etc.

Utilizatorii sunt de acord sa protejeze, sa asigure si despagubeasca integral pe Administratorul Site-ului si / sau pe operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai de si impotriva oricaror cereri, pretentii, actiuni, impuneri, pierderi, daune, costuri (incluzand, fara nici un fel de limitare, onorariile avocatilor, expertilor si consultantilor sau executorilor, taxe judiciare, notariale sau de executare), cheltuieli de judecata, decizii, amenzi, regularizari sau alte obligatii rezultate sau relationate cu orice alta actiune a Utilizatorului in legatura cu utilizarea Produsului sau orice alt aspect in legatura cu Produsul.

LEGEA APLICABILA. LITIGII

Drepturile si obligatiile Utilizatorilor si ale Administratorului Site-ului, prevazute de Termeni si Conditii, precum si toate efectele juridice pe care le produc Termenii si Conditiile vor fi interpretate si guvernate in conformitate cu legea romana in vigoare. Orice litigiu nascut din sau in legatura cu Termenii si Conditiile va fi solutionat pe cale amiabila. In caz de imposibilitate de a ajunge la un acord, litigiul va fi solutionat de catre instanta judecatoreasca romana competenta aflata in raza teritoriala a municipiului Brasov.

INREGISTRARE

Am putea, la discretia noastra, sa suspendem sau sa reziliezem inregistrarea oricarui utilizator, la orice nivel al site-ului, care incalca oricare dintre acesti termeni de utilizare, sau pentru orice alt comportament pe care noi, in discretia noastra credem ca este nepotrivit.

TERMENI

Informatii, servicii, produse, creante, subiecte de discutii, si materiale de pe Site-ul noastru sunt furnizate „ca atare” si fara garantii de orice fel, fie exprimate sau implicite. Noi renuntam la toate garantiile, explicite sau implicite, incluzand, dar fara a se limita la eficacitatea implicita a ideilor sau a strategiilor listate pe Site, precum si cele care sunt prevazute in produsele noastre. Singura exceptie sunt garantiile de satisfactie, care sunt etichetate in mod clar garantii in cadrul Site-ului. Nici noi, nici oricare dintre licentiatorii nostri sau furnizori, nu garanteaza ca functiile continute in site-ul noastru vor fi neintrerupte sau fara erori, ca defectele vor fi corectate sau ca Site-ul sau serverul care le face disponibile sunt verificate de virusi sau alte efecte nocive componente. Nici noi, nici oricare dintre licentiatorii nostri sau furnizori nu garanteaza si nu face nici o reprezentare cu privire la utilizarea sau rezultatele utilizarii serviciilor, produselor, informatiilor sau materialelor de pe acest site, in ceea ce priveste corectitudinea lor, acuratetea, fiabilitatea etc. Dvs. (si nu noi sau la oricare dintre licentiatorii nostri sau dintre furnizori) va asumati intregul cost al tuturor operatiunilor necesare de service, reparatie sau corectare a sistemului dvs. Legea aplicabila nu poate permite excluderea garantiilor implicite, astfel incat excluderea de mai sus sa nu se aplice in cazul dumneavoastra. Noi suntem o parte, si nu monitorizam orice tranzactie intre utilizatori si furnizorii terti de produse sau servicii.

LIMITAREA RASPUNDERII

Sub nici o forma, inclusiv dar nu limitat la neglijenta, noi sau oricare dintre licentiatorii nostri sau dintre furnizori nu vom vom fi raspunzatori pentru orice daune speciale sau indirecte care rezulta din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza, materialele sau informatiile de pe Site, sau orice produse sau servicii furnizate in conformitate cu Site-ul, chiar daca a fost informat de posibilitatea unor astfel de daune. Legea aplicabila nu poate permite limitarea sau excluderea de raspundere sau daune incidentale sau de consecinta (inclusiv, dar fara a se limita la, date pierdute), astfel incat limitarea de mai sus sau excluderea sa nu vi se aplice. Nu vom fi raspunzatori nici noi nici licentiatorii nostri sau furnizorii pentru toate daunele, pierderile si, cauze de actiune (fie in contract, prejudiciu, sau altfel) care depasesc suma platita de catre dumneavoastra la noi, daca este cazul, pentru accesarea Site-ului.

In niciun caz nu vom fi responsabili sau raspunzatori, direct sau indirect, pentru orice pierdere sau deteriorare, care este cauzata sau presupusa a fi fost cauzata pentru dumneavoastra in legatura cu utilizarea de catre dumneavoastra a oricarui Produs achizitionat de pe Site.

NU OFERIM SFATURI PROFESIONALE

Informatiile continute in sau puse la dispozitie prin intermediul site-uri (inclusiv, dar nu limitat la informatiile continute in mesaj, in fisiere de text, sau in chat-uri) nu pot inlocui sau substitui serviciile profesionistilor instruiti in orice domeniu, inclusiv, dar nu limitat la, aspectele financiare, medicale, psihologice, juridice etc. In special, ar trebui sa consulte un medic in mod regulat, in toate aspectele legate de sanatatea fizica sau psihica, in special cu privire orice simptome care ar putea necesita diagnostic sau ingrijire medicala. Noi si licentiatorii sau furnizorii nostri nu fac nici o declaratie sau garantie cu privire la orice tratament, actiune, sau aplicarea de medicamente sau un preparat de catre orice persoana ca urmare a informatiilor oferite sau furnizate in cadrul sau prin intermediul Site-urilor. Nici noi, nici partenerii nostri, sau oricare din partenerii nostri afiliati, nu va fi raspunzator pentru orice daune directe, indirecte, daune indirecte, speciale, exemplare sau de alta natura care ar putea sa rezulte, inclusiv, indifferent ca sunt pierderi economice, vatamare, boala sau moarte. Sunteti singurul responsabil si raspunzator pentru deciziile, actiunile si rezultatele in viata, si prin utilizarea de catre dvs. a site-urilor, sunteti de acord si raspunzator pentru orice astfel de decizii, actiuni sau rezultate, in orice moment, in orice imprejurare.

CASTIGURI

Atunci cand abordam aspecte financiare in Site-ul nostru, clipuri video, buletine de stiri sau alt continut, depunem toate eforturile pentru a ne asigura ca programele noastre au capacitatea de a va ajuta sa va imbunatati si sa va dezvoltati afacerea. Cu toate acestea, nu exista nici o garantie ca veti obtine vreun rezultat sau ca veti castiga bani folosind oricare dintre ideile noastre, instrumente, strategii sau recomandari, iar noi nu pretindem ca va veti imbogati instantaneu datorita Site-ului nostru. Nimic de pe Site-ul nostru nu sunt promisiuni sau garantii de castiguri. Nivelul dvs. de succes in atingerea rezultatelor similare depinde de o serie de factori, inclusiv de calificare, cunostintele, capacitate, dedicare, pricepere de afaceri, de retea, si situatia financiara, pentru a numi doar cateva. Deoarece acesti factori difera in functie de indivizi, nu putem si nu garantam succesul, nivelul venitului, sau capacitatea de a castiga venituri. Sunteti singurul responsabil pentru actiunile dumneavoastra si rezultatele in viata si in afaceri. Orice declaratii anticipative prezentate pe Site-ul nosstru sunt pur si simplu opinia noastra si, prin urmare, nu sunt garantii sau promisiuni pentru performanta reala. Ar trebui sa fie clar pentru dvs. ca prin lege nu facem nicio garantie ca veti obtine nici un rezultat din ideile noastre sau modele prezentate pe site-urile noastre, iar noi nu oferim consiliere juridica profesionala, medicala, psihologica sau financiara.

POLITICA DE UTILIZARE COOKIES

 Ce sunt cookie-urile?
Cookie-urile sunt fragmente de text plasate in computerul dumneavoastra de catre site-urile pe care le vizitati. Aceasta tehnologie de stocare automata a datelor este foarte raspandita si se foloseste pentru a colecta informatii precum tipul de browser si sistemul de operare, pagina sursa, denumirea domeniului din care vizitatorul s-a conectat la site-ul seficho.com, cu scopul de a intelege cum folosesc vizitatorii aceasta pagina de web. „Cookies” ne ajuta sa adaptam continutul website-ului in functie de nevoile dumneavoastra.

 Cum si de ce folosim cookie-uri?
Folosim cookies pentru a imbunatati utilizarea si functionalitatea site-ului nostru si pentru a intelege mai bine modul in care vizitatorii utilizeaza acest site, precum si serviciile oferite de catre acesta. Stocarea de cookies pe calculatorul dumneavoastra ne ofera o modalitate usoara si convenabila pentru a personaliza sau a imbunatati experienta dumneavoastra pe site-ul nostru si pentru a face urmatoarea vizita mai placuta.

 Cum pot modifica setarile mele cookie?
Puteti in orice moment modifica setarile dumneavoastra cookie (de exemplu, sa fiti alertati atunci când cookie-urile sunt trimise catre computerul dumneavoastra). Daca faceti acest lucru, va rugam sa aveti in vedere faptul ca este posibil sa nu aveti aceeasi experienta pe site-ul nostru.

 Ce tipuri de Cookie-uri sunt folosite?
Atunci când vizitati acest Site, urmatoarele tipuri de Cookie-uri sunt folosite.

 Cookie-urile necesare
Acestea sunt Cookie-urile strict necesare pentru operarea unui site web. Fara aceste cookie-uri, acest Site nu va functiona corect.

 Cookie-urile functionale
Acestea sunt Cookie-urile care sunt setate pentru a imbunatati functionalitatea site-ului si experienta dumneavoastra. De exemplu, Cookie-urile care amintesc continutul pe care l-ati vizionat anterior pe acest site. Prin umare, utilizarea Cookie-urilor functionale ne permite sa va oferim continut adaptat intereselor dumneavoastra. Putem folosi, de asemenea, Cookie-urile pentru a bloca accesul la anumite activitati al utilizatorilor minori.

 Cookie-urile site-ului
Acestea sunt Cookie-uri stabilite de catre acest site si pot fi citite numai de catre acest site.

 Cookie-urile tertelor parti
Acestea sunt Cookie-uri stabilite de catre terte parti pe care le folosim pentru diferite servicii (de exemplu, analiza sau publicitate de website).

Lista cu cookie-uri folosite pe acest website 

In cele ce urmeaza gasiti clasificarea si descrierea unor Cookie-uri folosite pe acest website:

 First Party Cookies
Nume: Google Analytics

Scop: Aceste cookie-uri sunt folosite pentru a colecta informatii despre modul in care vizitatorii utilizeaza site-ul nostru. Noi folosim informatiile pentru a compila rapoarte si pentru a ne ajuta sa imbunatatim site-ul. Cookie-urile colecteaza informatii intr-o forma anonima, inclusiv numarul de vizitatori ai site-ului si paginile vizitate.

Comentarii: Google va folosi aceste informatii pentru a evalua utilizarea de catre dvs. a site-ului, elaborarea rapoartelor privind activitatea de pe site pentru operatorii site-ului si furnizarea de alte servicii legate de activitatea site-ului si utilizarea internetului. Google poate transfera aceste informatii catre terte parti in cazul in care este necesar sa faca acest lucru prin lege, sau in cazul in care aceste terte parti proceseaza informatiile in numele Google. Google nu va asocia adresa dvs. IP cu orice alte date detinute de Google. Puteti refuza utilizarea de cookie-uri prin selectarea setarilor corespunzatoare de pe browser-ul dvs., va rugam sa retineti faptul ca daca faceti acest lucru este posibil sa nu puteti utiliza functionalitatea deplina a acestui site. Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu prelucrarea de date despre dvs de Google in modul si in scopurile mentionate mai sus. Puteti afla mai multe despre cookie-uri Google, vizitând Politica de confidentialitate Google.

 Third Party Cookies
Nume: Facebook Social Plug Ins

Scop: Acest cookie este folosit pe site-uri web care includ un link de tip Partajare pe Facebook. Acesta este utilizat pentru a va aminti datele de conectare la Facebook, astfel incât sa nu fiti nevoit sa introduceti aceste detalii de fiecare data când utilizati Facebook Connect pentru a va autentifica. Aceste date sunt stocate pe serverele Facebook si nu pe serverele seficho.com. Comentarii: Vizitati Facebook pentru mai multe informatii.

 Nume: Google Adwords

Scop: Acest cookie este folosit in scopuri de publicitate, pentru a putea sa ne tinem la curent vizitatorii asupra celor mai noi proiecte, servicii sau produse ale noastre.

Comentarii: Mai multe despre acest aspect gasiti aici: http://www.google.com/intl/ro/policies/technologies/ads/

Ne rezervam dreptul de a face orice modificari si corectii asupra acestui document. Va rugam sa consultati aceasta pagina din când in când pentru a reciti aceste informatii.

ACORDUL PARINTILOR

Site-urile sunt adresate adultilor cu varsta peste 18 ani si nu vom colecta cu buna stiinta informatii personale de identificare de la tinerii sau copiii sub 18 ani. Va recomandam cu tarie ca parintii sa participe la explorarea copiilor lor de internet si alte servicii on-line si de a folosi comenzile parentale ale browser-ului lor pentru a limita domeniile de Internet la care copiii lor au acces. Am putea, la discretia noastra, cere utilizatorilor sub 18 ani sa obtina consimtamantul unui parinte sau tutore pentru a vizualiza un anumit continut. Sunteti de acord sa respectati orice astfel de restrictii, si sa nu ajutati pe nimeni sa evite aceste restrictii.

CONTINUT MATUR

Pe site-urile noastre, vom discuta ocazional despre subiecte mature si expresii lingvistice legate de cresterea personala si profesionala cat si a afaceriilor clientilor. Utilizatorii care nu se simt confortabil cu astfel de subiecte sau expresii lingvistice nu ar trebui sa foloseasca Site-ul.

AFILIEREA

Programul de Afiliere se desfasoara in mod automat si oricine poate promova site-ul seficho.com atat timp cat are un cont de utilizator al programului.

Este interzisa promovarea seficho.com pe site-uri cu continut considerat imoral sau ilegal.

Regulile din Programul de Afiliere subscriu Termenilor si Conditiilor generale de utilizare a site-ului seficho.com

Valoarea comisionului este cea stabilita in Acordul de Afiliere insa poate varia in functie de valoarea programului.

Valoarea comisionului pentru companii (in cazul in care se achizitioneaza un pachet de licente) va fi suma platita in prima luna pentru tot pachetul.

Valoarea comisionului va fi rambursata prin PayPal sau alte metode alese de Administrator si va fi virata la perioada agreata, respectand conditiile din Acordul de Afiliere.

LIVRAREA PRODUSELOR SI SERVICIILOR

Programele si Produsele se livreaza exclusiv electronic. Orice alte produse livrate pe suport fizic sunt considerate un cadou si nu fac parte obligatorie din produsul de baza.

RETURNAREA BANILOR PLATITI

Conform art. 16 din Ordonanta de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate la distanta, furnizarea de continut digital care nu este livrat pe un suport material, daca prestarea a început cu acordul prealabil expres al Cumparatorului, nu da dreptul acestuia la restituire.

CONFIDENTIALITATEA SI NECONCURENTA

Utilizatorii Site-urilor noastre este necesar sa inteleaga ca instrumentele, procesele, strategiile, materialele si informatiile de pe site-urile noastre sunt cu drept de autor si de proprietate, astfel incat utilizatorii se angajeaza sa nu inregistreze, reproduca, distribuie, multiplice informatiile noastre, in orice mod, fara permisiunea noastra scrisa. Orice utilizare neautorizata sau distribuirea conceptelor noastre, a Site-urilor, a materialelor, si a altor materiale cu proprietate intelectuala de catre dumneavoastra sau de reprezentantii dvs. este interzisa si se vor cere despagubiri complete in instanta.