Termeni si conditii persoane juridice  - seficho.com

 

Mai 2017

 

Bine ati venit pe seficho.com, site-ul unde utilizatorii catalogheaza companiile ale caror clienti sunt.

Multumim ca ati ales seficho ca una din modalitatile de promovare pentru societatea pe care o reprezentati.

Acest document reprezinta acordul legal dintre compania dumneavoastra si SC Velstand Online SRL, cu sediul in Brasov, str. Stadionului, nr. 8, identificata cu CUI 35619094, J8/276/2016, numar cont bancar RO48INGB0000999905594134 deschis la ING Bank.

Este necesar sa cititi si sa intelegeti acesti termeni pentru utilizarea website-ului disponibil la adresa https://seficho.com

Accesarea, vizionarea, inregistrarea unui cont, publicarea de continut sau folosirea serviciilor puse la dispozitie inseamna acceptarea in totalitate si fara rezerve a acestor Termeni si conditii.

Definitii

“Site”  inseamna in continuare site-ul de internet http://seficho.com/ si toate subdomeniile acestuia.

“Administrator” se refera la persoana sau echipa care se ocupa de administrarea Site-ului.

“Produs” inseamna orice serviciu oferit pe Site contra cost si / sau orice modul sau componenta a acestuia.

“Review” componenta a Site-ului ce reprezinta parerea proprie si personala a Utilizatorului care a intrat in contact sau a beneficiat de serviciile unei societati comerciale inregistrata pe Site.

“Client” inseamna orice persoana juridica care are creat un cont pe Site si cel putin o pagina a societatii / societatilor pe care o / le reprezinta.

“Utilizator” inseamna orice persoana care viziteaza sau acceseaza Site-ul si care isi creaza un cont pe Site sau care doreste  sa utilizeze in orice mod sau utilizeaza review-urile Utilizatorilor.

“Pagina” este spatiul separat pe site unde Clientul isi poate prezenta compania.

“an”- reprezinta perioada cuprinsa intr-un an calendaristic

Functionarea platformei

Scopul

Site-ul prezent la adresa https://seficho.com are ca scop colectarea de pareri, sugestii si reclamatii de la clientii companiei pentru care exista pagina separata pe seficho.

Pagina de prezentare (continut)

Pagina de prezentare a companiei cuprinde informatii atat despre firma cat si despre brand. Acestea includ : logo, motto, oferta unica de vanzare/ diferentiator, harta cu directii, date de contact (adresa de mail, telefon mobil, site, adresa punct de lucru), descriere, facilitati, modalitati de plata, poze si videoclipuri.

Exista 2 metode prin care pagina unei companii poate fi adaugata pe platforma:

Prima metoda este cand un utilizator, client al unei firme sugereaza adaugarea firmei si trimite datele acesteia catre platforma. In urma moderarii, daca informatiile sunt corecte,  review-ul si pagina aferenta companiei se afiseaza pe portalul seficho.com.

Cea de-a doua metoda este prin adaugarea de catre reprezentantul firmei a tuturor detaliilor despre companie in urma alegerii unuia dintre pachetele prezente la https://seficho.com/abonamente.php

Review-uri

Rubrica de review-uri reprezinta o parte din pagina de prezentare a societatii care afiseaza transparent parerile clientilor care au beneficiat de serviciile unei companii. Aceste review-uri sunt moderate de echipa Velstand Online SRL si abia apoi sunt publicate doar daca intrunesc politicile de review-uri.

Orice review poate fi votat ca folositor sau nefolositor de catre utilizatorii platformei, poate fi raportat ca inadecvat de catre proprietarul paginii care ii poate raspunde utilizatorului.

Fiecare review nou va aparea in contul de persoana juridica a fiecarei companii. Pentru a vizualiza, vota, raspunde sau raporta review-urile este necesara intrarea in cont.

Utilizatorii sunt obligati sa acorde o nota pentru fiecare din campurile : locatie, personal, viteza de reactie, pret si calitatea produselor sau a serviciilor.

Moderare

Moderarea review-urilor se face in mai multi pasi: trecerea printr-un filtru al platformei care nu permite cuvinte urate sau injurii; vizualizarea acestuia de catre o persoana din echipa de moderare a platformei si apoi publicarea acestuia daca intruneste tote conditiile din policita de review.

In cazul in care, moderatorul suspecteaza review-ul ca fiind fals sau urmareste defaimarea sau este postat in alt scop negativ el nu va publica review-ul pana cand nu va lua legatura atat cu utilizatorul care l-a postat cat si cu reprezentantul companiei.

Filtrare

Portalul vine atat in ajutorul firmelor cat si al utilizatorilor sau potentialilor clienti datorita filtrului de selectie a cautarii referitoare la o companie. Acest filtru permite utilizatorilor platformei sa aleaga cum sa fie ordonate rezultatele in functie de interes. Acest lucru ii avantajeaza atat pe ei cat si pe firme deoarece creaza o selectie naturala neputand fii vorba de o lipsa de egalitate intre firme. Seficho nu incurajeaza si nu permite firmelor sa plateasca pentru a aparea printre primele rezultate.

Conditii de plata

Pachete

Pachetele de afisare si promovare pe seficho.com sunt afisate la adresa https://seficho.com/abonamente.php. Acestea sunt impartite in 3 variante, la fiecare dintre ele putandu-se opta pentru variante extra, dupa cum urmeaza :

Pachetul “Entuziast” - (148 Lei/ an) include :

Nume firma si brand, logo, banner integrat pe site-ul propriu cu trimitere catre pagina de pe seficho, grafica pentru materiale proprii tiparite sau folosite online, date de contact (fara follow), cuvinte cheie(maxim 5), marturii(nemoderate) si descriere (maxim 100 de caractere).

Pachetul “Eficient” - (448 Lei/ an) include pachetul "Entuziast" la care se aduga :

Cel mai votat comentariu va aparea in lista de rezultate, consultanta de marketing limitata (informatii si sugestii de promovare primite pe email), posibilitatea de a afisa 8 poze, suport (telefonic, email, live chat), stickere pentru usa de la intrare (4 bucati cu cod QR care face trimitere directa catre pagina firmei de pe portal), posibilitatea de a raspunde la review-uri, butoane de distribuire a paginii pe retelele de socializare, lista de facilitati oferite clientilor si modalitatile de plata acceptate, statistici (numar vizite pe pagina, sursa, etc.), rubrica pentru afisare USP (unique sales proposition - cu ce se diferentiaza firma de concurenta), posibilitatea de a afisa vouchere de reduceri care pot fi tiparite de catre potentialii clienti.

Pachetul “Implicat” - (645 Lei/ an) include pachetul „Eficient” la care se adauga :

Un buton CTA (call to action) care poate fi setat catre orice alt link de pe orice alt site pentru accesarea unui video, a unei oferte sau ceva ce nu se gaseste deja pe platforma, posibilitatea de a posta un voucher de reducere pe care vizitatorii il pot descarca pe telefon sau tipari.

Pachete extra :

Se pot adauga una sau mai multe optiuni in plus si contra cost fata de pachetul de baza ales

Modalitati de plata

In urma alegerii pachetului se va genera o factura ce va avea ca termen de plata 2 zile lucratoare si care va fi trimisa pe mailul companiei pe care reprezentantul societatii o poate achita prin transfer bancar folosind contul bancar cu numarul RO48INGB0000999905594134 deschis la ING Bank sau direct online cu cardul utilizand solutia de ecommerce implementata pe site.

Pentru fiecare zi de intarziere se vor percepe penalizari in cuantum de 1%/ zi. In a 15-a zi de intarziere, factura va fi anulata si contractul reziliat de drept.

Drepturi, obligatii si promisiuni parti

Seficho are obligatia administrarii si pastrarii functionalitatii site-ului, de a modera si filtra review-urile utilizatorilor, de a furniza serviciile cuprinse in pachetele oferite companiilor.

Firmele au dreptul de a le fi prezentata compania conform pachetului ales, de a raspunde review-urilor postate de utilizatori atunci cand este cazul, concomitent cu obligatia platii pretului conform conditiilor din pachetul ales.

Durata minima a contractului este de un an cu incepere de la data aceptarii termenilor si conditiilor.

Interdictii si limitari

Clientului ii este interzis sa posteze continut neadecvat spatiului online sau care contravine bunelor moravuri sau eticii, cum ar fi continutul injurios sau denigrator la adresa altei persoane fizice sau juridice, inclusiv concurenta. De asemenea, este interzisă postarea de material obscen, pornografic, pagini false, etc .

Confidentialitate

Notificari si comunicari

Principalele cai de comunicare sunt :

Prin email la contulmeu@seficho.com

Folosind formularul de contact de pe site

Prin facturi

Pe masura ce vom imbunatati platforma vom gasi probabil noi metode de comunicare pe care le vom adopta, dar va vom notifica inainte sa le implementam.

De asemenea, pentru a ne asigura ca va putem contacta este recomandat sa va actualizati constant datele de contact si anume : numarul de telefon, adresa de email si adresa de corespondenta.

Proprietatea intelectuala

Continutul postat de Client pe Pagina devine proprietatea seficho.com si poate fi folosit pentru marketing, statistici si altele scopuri care contribuie la dezvoltarea site-ului.

Date cu caracter personal

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Administratorul Site-ului va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de Client. Va informam ca datele personale pe care Clientul le furnizeaza Administratorului Site-ului sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime a Serviciului. Clientul intelege si accepta ca datele personale pe care le furnizeaza sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime de catre Administratorului Site-ului a serviciilor pe internet, a serviciilor de reclama, marketing si publicitate, statistica, si/sau furnizare bunuri si servicii.

Raspundere  

Seficho.com nu poate fi tras la raspundere pentru review-urile postate de un utilizator pe pagina care se adreseaza firmei lui. Reprezentantul firmei poate sa revendice gratuit pagina si sa raspunda review-ului. De asemenea seficho nu este obligat sa stearga o pagina creata de Utilizatori pentru o firma sau in cazul renuntarii Clientului la contractul referitor Paginii sale sau in lipsa revendicarii acesteia. 

Incetarea contractului

Prezentul contract inceteaza la expirarea termenului pentru care a fost incheiat sau prin renuntarea expresa la contract de catre companie, in termen de 30 de zile.

Modificarea prezentului document poate avea loc prin modificarea in mod unilateral de catre seficho a termenilor si conditiilor de utilizare a site-ului.

 

Legea aplicabila prezentului acord este OG 130 / 2000 privind incheierea contractelor la distanta.