Field
0732 733 394
Str.Serii nr 2, Brasov
http://www.revolutioncut.ro/ro/contact/
revolutioncut@yahoo.com

Login pentru a adauga un review

Sigur o sa revin! Mi-a iesit exact culoarea pe care mi-am dorit-o iar atmosfera este super.
4,8 
4 iulie 2017
Tuns cu intrebari! In sfarsit m-a intrebat si pe mine cineva cum vreau sa fiu tunsa!
Pretul cam mare dar a meritat!
4,6 
4 iulie 2017
Am ajuns la acest salon din pricina review-urilor bune de aici. Eu ma tundeam in mod normal singur cu masina (chel). deci nu aveam nevoie de frizer. dar am ramas fara cablu si a trebuit sa apelez la cineva.
Totul ok, atmosfera placuta, muzica buna, personalul amabil, placut, pretul..nu am cu ce sa compar dar mi s-a parut mult pentru tuns chel + barba + spalat 40 de lei. zic eu..care n-am mai fost de
10 ani la frizer.
p.s. cand am intrat erau 2 doamne intr-o discutie si a trebuit sa astept pana au terminat subiectul ca sa fie bagat in seama. poate ar fi fost mai bine sa ma abordeze direct si apoi sa isi termine discutiile.
4,8 
3 martie 2017
Salonul Revolution Cut, dupa parerea mea este cel mai bun din oras. Am frecventat foarte multe salonuri din Brasov, dar de fiecare nu am fost multumits , insa de cand sunt clienta Revolution Cut, pot spune ca plec intotdeauna super fericita.Servicii de cea mai buna calitate, staff-ul foarte profi si amabil, atmosfera primitoare,preturi accesibile.Multumesc Revolution Cut!!!
5 
1 ianuarie 2017
Sunt Elisabeta, iar de doi ani, de când m-am mutat în Brașov frecventez serviciile acestui salon. Profit de promoții și îmi place să mă duc să mă destind atât la masaj, cât și la solar. Până acum nu am nimic să le reproșez.
5 
13 decembrie 2016
Foarte buni! Apreciez stilul loc de lucru! Oamenii sutn cu adevărat profesioniști!
5 
5 decembrie 2016
La ora actuală pot să spun că sunt cei mai buni din orașul Brașov!
4,8 
30 noiembrie 2016
I-am făcut cadou soției mele câteva servicii ale acestui salon și a fost foarte încântată! Mulțumesc staff-ului!
5 
28 noiembrie 2016
Serviciile acestui salon sunt ireproșabile! Angajații muncesc cu dedicare și pun suflet în ceea ce face și chiar se poate observa lucrul acesta. Am fost o singură dată la recomandarea unei prietene și am să revin cu plăcere!
4,8 
6 octombrie 2016
Pasiunea și profesionalismul angajaților fac diferența! Aceștia sunt dedicați meseriei lor și fac totul cu plăcere! De fiecare dată am fost sfătuit în alegerea frizurii care m-ar prinde cel mai bine, iar totul a fost minunat! Revin oricând consider că este nevoie!
5 
1 octombrie 2016
Am beneficiat de mai multe ori de diverse servicii din partea salonului Revolution CUT.
Sunt multumit de profesionalismul cu care am fost tratat.
Preturie sunt intr-adevar destul de mari dar reflecta calitatea serviciilor.
4,6 
9 septembrie 2016
Descriere :
De nouă ani alături de tine, Salonul Revolution Cut din Brașov își dedică întreaga activitatea pentru a te face să te simți mai frumoasă și mai fericită, pentru că noi suntem de părere că tu meriți tot ceea ce este mai bun!

Nu ezita să-ți oferi clipe de răsfăț! Lasă-te în mâinile unei echipe profesioniste, formată din oameni entuziaști și experimentați, pentru că atunci când vorbim de rezultate, nu există limite, iar specialiștii salonului vor face din imposibil ceva ușor de realizat. Serviciile salonului se adresează atât doamnelor, domnilor cât și copiilor!

Salonul Revolution Cut te invită să-i calci pragul și îți oferă o gamă variată de servicii precum: coafură, cosmetică facial-corporală, manichiură-pedichiură, masaj, solar, machiaj și tatuaj cu HENNA.


Facilitati :
- Wifi
- Bonusuri
- Reduceri
- Sala de asteptare
Modalitati de plata :
  • •Numerar
Cuvinte cheie
revolution cut, salon de infrumusetare, salon de cosmetica, manichiura, pedichiura, frizerie, saloane de infrumusetare brasov, solar, consultant imagine, beauty consulting, stilisti, salon profesionist, recenzie, recenzii, recenzii firme, parere, pareri, forum, despre firme, pareri revolution cut
FieldFieldFieldFieldFieldFieldFieldFieldFieldFieldField