Field
0268 311 123
Calea Bucuresti nr. 124-126, Brasov
http://brasov.radacini.ro/
office.brasov@radacini.ro

Login pentru a adauga un review

la servis preturi ok. am facut la iei directia masinii si a fost ok calitate-pret
5 
26 octombrie 2017
Sotul meu si-a cumparat Opel Astra de la Radacini Motors. Mi-a povestit incantat de agentul de vanzari de acolo, de promotia faina si de acareturile masinii - cel mai impresionat a fost de persoana pe care o poate apela direct si care ii rezolva orice situatie legata de masina. L-ati facut fericit pe sotul meu si ma bucur si eu de bucuria lui. La multi clienti multumiti!
5 
8 august 2017
Reprezentanta auto completa, vanzari si service. Echipa profesionista.
5 
16 iunie 2017
Descriere :
        Grupul Radacini a deschis in anul 2007 la Brasov un centru integrat de vanzari si service. Astfel, Brasovul,
un centru important pentru piata auto romaneasca, a devenit unul dintre punctele cheie ale retelei Radacini.

Radacini Motors Brasov are o suprafata de 5.800 mp, din care suprafata construita este de 2.250 mp, peste 40 de angajati certificati, beneficiind de cele mai nori dotari, in conformitate cu standardele producatorilor pe care ii reprezinta.
Daca la inceput, in portofoliul Radacini Motors Brasov, figurau doar Opel si Chevrolet, dupa aproape 10 ani de activitate s-au mai alaturat doua marci cu o puternica influenta pe piata auto: Honda si Mazda.

        Investitia continua, atat pe parte deservice cat si pe parte de vanzari, ne ajuta sa ramanem in topul preferintelor clientilor nostri.

Radacini Motors Brasov este service-ul pe care te poti baza atunci cand masina ta are nevoie de atentie. Executam toate tipurile de operatiuni de mecanica, electrica, tinichigerie, vopsitorie si ITP cu echipamente de ultima generatie. Oferim garantia reparatiilor realizate cu piese si accesorii originale cat si aftermarket, de catre o echipa profesionista de tehnicieni instruiti periodic prin cursuri organizate.

Echipa de vanzari este mereu pregatita sa va raspunda cu profesionalism la orice intrebare, referitoare la marcile auto comercializate sau va pot ajuta in a lua cea mai buna decizie cand vine vorba de achizitia unui autovehicul.
Facilitati :
- WiFi
- Plata cu cardul
- Plata la termen
- Garantii
- Reduceri
- Sala de asteptare
Modalitati de plata :
  • •La termen
  • •Numerar
  • •Ordin de plata/ transfer bancar
  • •Rate
Cuvinte cheie
opel, opel radacini brasov, reprezentanta auto brasov, dealeri auto, radacini motors brasov, radacini brasov, dealer opel, dealer mazda, dealer honda, mazda, honda, honda radacini brasov, mazda radacini brasov, service radacini, service opel radacini, service mazda radacini, service honda radacini, vanzari honda brasov, vanzari mazda brasov, vanzari opel brasov, opel brasov, honda brasov, mazda brasov
FieldFieldFieldFieldFieldFieldFieldFieldFieldFieldFieldField