Politica review-urilor 

 

In general ne plac review-urile pozitive, constructive sau amuzante cu conditia sa fie postate de persoane care au beneficiat de serviciile firmei respective.

 

Pentru o mai buna intelegere a regulilor de postare a review-urilor te invitam sa citesti mai jos :

 1. Ce sunt review-urile? 
  1. Review-urile si marturille dau posibilitatea clientilor sa isi expuna parerea sincera, vizibil si transparent numa ulterior colaborarii cu companiile din Romania. De asemenea au rolul de a ajuta alti potentiali clienti sa ia decizii de cumparare potrivite.www.k.ro
  2. Un review este experienta in cuvinte a unui client. Un comentariu este raspunsul la review.
  3. Comentariile dau posibilitatea unei companii sa raspunda unui review si astfel sa ofere o multumire, apreciere, sa rezolve o nemultumire sau neplacere de care a avut parte un client.
  4. Comentariile pot fi postate si de utilizatorii care nu detin o companie si astfel se poate dezvolta o discutie pe baza unei pareri a unui client.
 2. Postarea review-urilor si a comentariilor
  1. Toate review-urile si comentariile sunt aprobrate de o echipa de moderatori ulterior filtrarii acestora prin algoritmul portalului.
  2. Ne rezervam dreptul sa publicam sau nu orice review sau comentariu bazandu-ne pe anumite criterii bine stabilite
  3. Toate review-urile si comentariile postate devin proprietatea seficho.com
  4. Seficho.com (velstand online srl) poate folosi review-ul sau parte din acesta in scop informativ, de marketing, publicitar si sa fie afisat in retelele de socializare, reviste, newsletter-e si alte canale.
  5. Seficho.com nu este obligat sa stearga nici un review sau comentariu la cererea unui utilizator sau a unei companii
 3. Review-urile acceptate
  1. Acceptam orice review sau comentariu pozitiv, negativ sau constructiv care este sincer, onest, scris de un utilizator real si care a beneficiat de serviciile firmei la care a postat review-ul sau comentariul.
  2. Preferam review-urile care sunt pozitive, cu cuvinte de lauda, constructive, care ofera sfaturi si toate formularile care ajuta atat compania sa isi imbunatateasca serviciile cat si potentialii clienti sa ia decizia de cumparare potrivita.
 4. Review-urile care le respingem/stergem
  1. Moderatorii nostri sunt experti in detectarea review-urilor si comentariilor false si vom respinge sau sterge orice review care nu se incadreaza in politica de postare a acestora.
  2. Astfel, respingem review-urile care:
   1. Nu par sa fie postate de clienti care au beneficiat de serviciile firmei respective
   2. Contin materiale sau cuvinte ofensive sau defaimatoare sau injurii mai ales in mod nejustificat
   3. Contin datele complete are unei persoane sau date de contact
   4. Sunt postate de o o firma concurenta
   5. Nu descriu o experienta legata de colaborarea cu o firma
   6. Sunt copiate din alte portaluri sau site-uri cu review-uri
  3. In momentul in care un review este respins, utilizatorul este informat prin email.
  4. Nu acceptam review-uri publicate din partea personalului firmei sau orice persoana care a avut un angajament contractual cu firma in cauza
 1. Review-uri inadecvate 
  1. In cazul in care un review este considerat inadecvat de catre un utilizator sau o companie acesta poate fi raportat. pentru fiecare review exista un buton separat de report.
  2. In momentul in care un review este marcat ca inadecvat, acesta devine invizibil pe pagina companiei pana la solutionarea neintelegerii.
   1. In acest caz review-ul intra in remoderare, iar daca echipa de moderatori considera ca intruneste conditiile si politica de review-uri atunci el este republicat.
   2. In cazul in care exista dubii sau nelamuriri, echipa de moderare va contacta atat utilizatorul cat si compania pentru a cere pareri cu privire la situatia intampinata. ulterior se va decide daca va fi publicat sau nu.