Field
(0040) 744-471 957
Str. Republicii Nr. 133, Sanpetru
http://www.hotel-bielmann.ro/contacts.html
office@hotel-bielmann.ro

Login pentru a adauga un review

Unul din cele mai frumoase hoteluri din Brasov. Recomand pentru o vacanta de neuitat
5 
26 octombrie 2017
Cine nu a fost să meargă! Mâncarea este de nota 20, camere curate, oamenii foarte ok și atenți cu clienții. În vară am stat o săptămână alături de soțul meu și totul a fost la superlativ. Recomand pentru o vacanță de neuitat. Piscina face tot complexul!
5 
16 ianuarie 2017
Camerele sunt curate, iar serviciile ireproșabile. Oamenii sunt primitori și întotdeauna mi-au depășit așteptările în materie de profesionalism. Recomand cu încredere pentru o vacanță de neuitat. Mai ales vara.
5 
16 ianuarie 2017
Condițiile din hotel sunt extraordinare. Personalul este foarte atent, iar piscina face toți banii. Am fost, m-am relaxat și  am fost tratat foarte bine. Mulțumesc persoanlului hotelului!
5 
19 septembrie 2016
Accesul la piscină face toți banii! O singură dată am rămas și peste noapte la hotel, iar condițiile au fost peste ce mă așteptăm! Prețurile sunt extraordinar de bune, recepționerii îți sar imediat în ajutor dacă ai nevoie de ceva, iar mâncare bună de „te lingi pe degete”! Mai ceva ca la mama acasă! O să revin cu cea mai mare plăcere atunci când voi mai avea ocazia!
5 
12 septembrie 2016
Asta da piscina sau garden club. Mai mult ca sigur e cea mai frumoasa piscina datorita gradinii si a intregului spatiu care il are acolo. Aranjat superb. O chestie mai putin placuta : de vreo 2 ori cand am fost pe acolo apa din piscina nu era tocmai curata. chiar usor tulbure. Da in rest, excelenta locatia.
5 
23 august 2016
Descriere :
Situat la doar 5 km de orasul Brasov, in vechea asezare saseasca Sanpetru, Hotel Bielmann de 3* va asteapta sa-i treceti pragul si sa beneficiati de dotarile sale exceptionale
Facilitati :
- Bar
- Restaurant
- Crama
- Jacuzzi
- Sauna
Modalitati de plata :
  • •Numerar
Cuvinte cheie
hoteluri, hotel bielmann brasov, piscina, relaxare, sala fitness, masaj, jacuzzi, restaurant, revelion, sauna, gratar, crama, pareri, recenzii, despre hotel bielmann
FieldFieldFieldFieldFieldField