Field
0736 295 381
Str. Republicii Nr. 6, Brasov
http://-
mariatircolea@yahoo.com

Login pentru a adauga un review

Biblioteque. Dezamagire. Chiar uitasem de ce nu mai frgventez aceasta locație. Ieri am decis sa iau cina in locația dumneavoastră, din păcate. Ospătărița nu ne-a zâmbit nici măcar o secunda. Am cerut un meniu pentru vinuri și nu știa de unde sa il ia( deși erau in meniul principal).Am comandat o sticla de vin și doua cocktailuri ce au fost aduse destul de rapid, deși erau 2 persoane ce beau vin au adus 4 pahare iar când i-am spus sa ia doua a răspuns pe un ton ofensat ca suntem patru la masa de ce sa le ia......Am comandat o porție de bruskete cu roșii și feta, avocado și un sandwich. Am primit brusketele cu motzarela, iar când am menționat gresala, m-a întrebat dacă sunt sigura ca nu este feta ceea ce am in farfurie. I-am adus aminte și de avocado, dar a menționat ca nu au, deși când am primit bruschetele cu feta, pâinea tare și rece aveam și avocado....așa am realizat ca au schimbat doar brânza de deasupra.....Nu am avut tacâmuri, șervețele, sare...... După ce am stat 5 minute cu mâncarea in fata am decis sa i le cerem. Deasemnea vreau sa menționez ca boxa de la etajul unu este mult prea tare,se aude intrerupt și un bazait enervant.
2,2 
5 octombrie 2017
Descriere :
Pub situat in centrul istoric al Brasovului ce va ofera intr-o atmosfera relaxanta o gama variata de bauturi si mancare din bucataria internationala.
Facilitati :
- Rezervari
Modalitati de plata :
  • •Numerar
Cuvinte cheie
bar brasov, baruri brasov, pub brasov, pub-uri brasov, restaurante brasov, mancare brasov, pub republicii brasov, bar republicii brasov, pub-uri republicii brasov, baruri republicii brasov, pareri baruri brasov, recenzii baruri brasov, forum baruri, forum pub-uri, pareri pub-uri brasov, pareri pub brasov, pareri Bibliotheque Pub Republicii Brasov, pareri Bibliotheque Pub Brasov
Field